2017 Chongqing National Auto Parts Fair met succes gehouden in 2018 Rongcheng opnieuw!


2017 Chongqing National Auto Parts Fair met succes gehouden in 2018 Rongcheng opnieuw!

De 82nd (CAPF) Nationale Auto-onderdelenbeurs in 2017 werd van 27 t / m 29 oktober groots gehouden in het Chongqing International Exposition Center, met een tentoonstellingsoppervlak van meer dan 60.000 vierkante meter en meer dan 1.800 exposerende bedrijven. De stand Meer dan 2.500, aangetrokken door meer dan 60.000 binnenlandse en internationale kopers van auto-onderdelen verzameld in Chongqing. Middle Road is ook actief betrokken bij dit evenement, ons standnummer is N3305, in deze tentoonstelling hebben we de samenwerking lange tijd gezien, maar nooit door de gasten ontvangen, maar ook een ontmoeting met ons is gekoppeld maar niet klanten ontmoeten, enkele van mijn vrienden hebben een speciale reis naar ons bedrijf gemaakt, hier om mijn oprechte dank aan hen te uiten. Tegelijkertijd hebben we via deze tentoonstelling ook nieuwe vrienden ontmoet en ontmoet. Tijdens deze bijeenkomst om uit te wisselen en te onderhandelen, zijn wij ervan overtuigd dat we in de toekomst meer goede samenwerking zullen hebben.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.

Met de constante ontwikkeling van de economie blijft het aantal autobezitters stijgen. De National Auto Parts Fair is 82 keer gehouden. Nu heeft het een volledige reeks autodelen, autodelen, autotoestellen, autotoebehoren en wijziging, de uitrusting van de autoverzorging, autodecoratie en onderhoudsproducten ontwikkeld Aangezien de belangrijkste tentoonstelling van de professionele tentoonstelling, die over de zelfde periodefora wordt gehouden, productaanbeveling zal Wees voor de auto-onderdelenindustrie om professionele uitwisseling en samenwerking platform te bieden. Elke tentoonstelling heeft meer dan 2000 exposanten uit het hele land en 50.000 professionele bezoekers, is de langste geschiedenis, de grootste automotive markttentoonstelling.
China-lutong is een accessoirefabrikant die dieselmotoronderdelen integreert, auto-brandstofinjecteurs, hogedruk-dieselpompen, plunjerkoppelingen, reparatiesets, brandstofinjectiesystemen, zware auto-onderdelen, onderdelen van bouwmachines en pompkoppen. De tentoonstelling toont onze plunjer (A, AD, P, PS7100, PS8500 en andere modellen), de spuitmond (met DN, DNP, S, SN, PN en andere modellen), de klep, injector, systeemcomponenten, VE-pomponderdelen en accessoires zoals: pompkop, nokkenplaat, pomp, reparatiesets, brandstofinjectoren, injectoronderdelen, potloodinjector. Op de beurs hebben de producten van Zhonglungtong niet alleen met succes de aandacht van nieuwe klanten getrokken, maar ook de samenwerkingsintentie van oude klanten geconsolideerd en het imago van het bedrijfsmerk verbeterd.

Alloy Casting Parts

All kinds of alloy steel castings with high quality and good mechanical properties

Alloy Casting,Cast Alloy Steel,Cast Aluminium Alloy,Stainless Steel Casting Companies

Dongying Wanlong Mechanical Mould Co,.Ltd , https://www.wlcasting.com